Podłączenie laptopa do tv przez hdmi
Zwiń
X
-
Podłączenie laptopa do tv przez hdmi
Witam
Próbuje podłączyć laptop pod TV LCD za pomocą kabla HDMI. Wszystko podłączone, w TV wybrane odpowiednie wejście, na komputerze wybieram przełączenie na zew. monitor lcd przy pomocy klawiszy funkcyjnych i ... kiszka. Ekran na tv zionie czernią. System na kompie to Vista, kabel hdmi sprawny.
Może ktoś pomóc?
Dzięki2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
-
-
- Zmień kabel HDMI,
- Sprawdź na innym gnieździe HDMI (w TV, jak i laptopie) o ile masz więcej niż 1Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Laptop, to ASUS M51V. Swoje lata już ma. System Win Vista.
Telewizor, to Panasonic LCD, też już wiekowy (ze 4 lata).
Podłączyłem komputer córki, który pracuje na Win8 i wszystko ładnie hula. Nie wiem gdzie szukać na swoim. Jak znam życie i swój komp, to pewnie brakuje jakiś sterowników.2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
U mnie nie chciał "puścić" filmu z laptopa Dell HDMI na telewizor i też głowiłem się w czym jest problem.
Okazało się, że żeby odtworzyć film przez HDMI a zarazem obraz potrzebne jest zasilanie, czyli musiałem podłączyć laptop do prądu, bez tego ani rusz.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
a jaki masz telewizor? jakiej marki?
Ja mam gada Sony i okazuje się że nie odtwarza dysków FAT32i kicha, staniesz na głowie, a nie odtworzy ci nic co jest zapisane na takim dysku (odtwarza ten drugi format - ale nie jarze który, nie znam się)
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez aro_40a jaki masz telewizor? jakiej marki?Zamieszczone przez cztoTelewizor, to Panasonic LCDPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
czto, ja mam dwa laptopy i gdy podłączam to co rusz mam podobny problem...zazwyczaj wystarczy odpięcie i wpięcie kabla hdmi...jak nie pomaga to : panel sterowania, centrum (i teraz nie pamiętam) mobilności lub udostepnainia klikam gdzie monitory robię lustrzane odbicie i gitarapodobnie z dźwiękiem
Komentarz
-
Komentarz